Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی موسی خانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در گفتو گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز، درباره ساخت خودروهای برقى با نام یوز که اخیرا از سوی دانشگاه آزاد قزوین به تولید رسیده است، گفت: ساخت این خودرو برگرفته از مدل خودرو هایی است که در کشورهای چین، ژاپن و نیز دیگر کشورها ساخته و به کار گرفته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در ادامه بیان کرد: طراحی این خودرو با هدف تولید خودروی کوچک، کم حجم و متناسب با جلوگیرى از بحران هایى مانند آلودگى هوا که در زمستان همه با آن روبرو هستند، انجام شده است.

موسی خانی با بیان اینکه مسئولین و دولت محترم باید توجه ویژه ای را به ساخت خودروهای برقی داشته باشند، گفت: با توجه به اینکه اصلی ترین موضوع در بحث های امروزه کشور سوخت، خسارات زیان بار سوخت های فسیلی و نیز آلودگی هوا است، بنابراین باید ضمن توجه ویژه به این دانش ها، اقدامات بیشتری باید برای ساخت چنین محصولاتی در دستور کار قرار گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: به دلیل شلوغی شهر تهران و مشکلات موجود جهت پارکینگ خودروها، ضرورت تردد خودروهای بزرگ در شهر چندان احساس نمی شود، بنابراین تمام مردم باید با درنظر گرفتن برخی از معضلات موجود به ساخت این خودروها توجه ویژه ای داشته باشند.

او افزود: عدم نیاز به فضای زیاد جهت پارک این خودروها، به عنوان اصلی ترین مزیت این خودروها به حساب می آید؛ بنابراین می توان از این خودروها به عنوان خودروی دوم استفاده کرد که می توان به صورت افقی در فضای 1 متر و 20 سانت در تمامی مکان ها پارک کرد.


موسی خانی با تاکید بر انگیزه طراحی و ساخت چنین خودروهایی گفت: زمانی که میانگین مصرف سوخت مردم تهران 1.6 و میانگین مصرف خودرو 60 کلیومتر اعلام شده، بنابراین لازم است تا طراحی این خودرو که با یک شارژ باتری مسافت 100 کیلومتر را تردد می کند در دستور کار قرار گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: با توجه به اینکه درب این خودرو از سمت بالا باز می شود، بنابراین نیاز به فضای کمی دارد و می توان از آن برای جایگزین کردن خودروهای دیگر و نیز استفاده برای مسافت های کوتاه شهری به کار گرفته شود و همین جایگزین وسیله پرخطر موتورسیکلت شود.

او با اشاره به میزان سرمایه ای که در ساخت این خودروها به کارگرفته شده است، گفت: این خودروها با حمایت دولت، معاونت علمی فناوری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاونت علمی، پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ساخته شد، برای ساخت آن حدود 3/5 میلیارد تومان در اختیار ما قرار گرفت که امیدواریم بتوانیم میزان تولید این خودرو را به مرز 5 هزار دستگاه برسانیم.

موسی خانی با اشاره به اقداماتی که جهت بازایابی این خودروها انجام شده است، گفت: تاکنون بازاریابی این خودروها در 3 کارکلینیک و نیز نمایشگاه های مختلف انجام شد که با توجه به نظرسنجی های صورت گرفته مورد استقبال طیف وسیعی از مردم قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اظهار داشت: تاکنون با استقبال خوبی از سوی مردم در زمینه سرمایه گذاری برای این خودروها مواجه بودیم و اخیرا مذاکراتی را با شرکت ایرانسل در این زمینه داشتیم تا بتوانیم با حمایت سرمایه گذاران بزرگ، تولید این خودروها را در تیراژ وسیع تر در کشور افزایش دهیم.

به گفته او، حمایت ویژه ای از سوی سازمان های گردشگری برای این خودروها صورت گرفت که در حال حاضر منتظر تولیدات اولیه و ورود هر چه سریع تر این خودروها به بازار هستند.

موسی خانی خاطرنشان کرد: چندین سازمان بزرگ برای استفاده از این خودروها در داخل کمپ ها مانند کمپ انرژی اتمی، دانشگاه ها، سایت های تفریحی و گردشگری مراجعه داشتند و منتظر هستیم تا با به پایان رسیدن آخرین تست که تست تداخل امواج هست تصمیماتی را جهت فروش آن اتخاذ کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به اینکه این محصول ساخت یکی از شرکت های دانش بنیان دانشگاه قزوین است، گفت: 35 درصد از سهام این شرکت در اختیار دانشگاه آزاد است و امیدواریم گام خوبی برای ساخت این محصول در کشور برداشته شود و دیگر شاهد این نوع آلودگی هوا که باعث ایجاد موانعی در کشور شده است، نباشیم.

401

خودرو خودرو برقی آلودگی هوا سوخت فسیلی گاز گلخانه ای پارکینگ سرمایه گذاری یوز

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود

ایتنا - دانشمندان یک باتری ساخته‌اند که ظرف فقط چند ثانیه شارژ می‌شود.
گروهی از پژوهشگران در کره جنوبی به این پیشرفت بزرگ در نسل بعدی باتری‌های سدیمی دست پیدا کردند، که از باتری‌های لیتیوم‌‌ـ‌یونی متداول موجود در تلفن‌های هوشمند و خودروهای برقی ارزان‌تر و ایمن‌تر است.

سدیم (Na) علاوه بر این ۵۰۰ برابر فراون‌تر از لیتیوم است، و در عین حال این پتانسیل را دارد که نسبت به همتای لیتیوم‌-‌یونی‌اش ظرفیت شارژ و بازده بیشتری داشته باشد.

تاکنون، باتری‌های سدیم‌-‌یونی با محدودیت‌هایی مانند مدت شارژ طولانی و کمبود ظرفیت ذخیره مواجه بوده‌اند که مانع از آن می‌شد در مقیاس قابل‌توجهی پذیرفته و استفاده شوند.

پژوهشگران موسسه علم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) توانسته‌اند با طراحی و ساخت یک باتری سدیم‌-‌یونی پرتوان پرانرژی با قابلیت شارژ سریع بر این مشکلات غلبه کنند.

آن‌ها این کار را با تلفیق موادی که معمولا در باتری‌های مناسب ابرخازن‌ها به کار می‌روند انجام دادند، که در همه چیز یافت می‌شوند از سیستم‌های ترمزگیری بازیافتی در خودروهای برقی گرفته تا تنظیم درجه پره‌های پروانه توربین بادی.

این باتری جدید از لحاظ تراکم انرژی از باتری‌های لیتیوم‌ـ‌یونی موجود در بازار پیشی می‌گیرد و از آن می‌توان هم در خودروهای تمام‌برقی و هم لوازم الکترونیکی مصرفی استفاده کرد.

پروفسور جونگ کو کانگ از دانشکده مهندسی و علوم مواد موسسه علم و فناوری پیشرفته کره، که هدایت این پژوهش را بر عهده داشته است، گفت: «این دستگاه ذخیره انرژی هیبرید سدیم‌ـ‌یونی قادر است به‌سرعت شارژ شود و به تراکم انرژی ۲۴۷ وات‌ساعت/کیلوگرم و تراکم توان ۳۴ هزار و ۷۴۸ وات/کیلوگرم برسد.»

او در ادامه افزود «این یک پیشرفت در غلبه بر محدودیت‌های موجود سیستم‌های ذخیره انرژی است» و گفت پیش‌بینی می‌کند که «کاربرد گسترده‌‌تری در دستگاه‌های الکترونیکی گوناگون» خواهد داشت.

این پژوهش با عنوان «آند رسانای چندظرفیتی با بلورینگی پایین دوپ‌شده با سولفید آهن و کاتد دوپ‌شده با اکسیژن سطح ویژه بالا از چارچوب‌های کربن گرافیتیک متخلخل سه‌بعدی غنی از نیتروژن برای ذخیره‌سازی انرژی هیبریدی سدیم-یون با عملکرد بالا» در نشریه «مواد ذخیره انرژی» (Energy Storage Materials) منتشر شده است.

این پیشرفت چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که گروهی از پژوهشگران در ژاپن فرایند جدیدی برای تولید انبوه باتری‌های سدیمی جامد کشف کردند.

این فناوری جدید با بهبود قابل‌ملاحظه ظرفیت شارژ باتری خودروهای برقی و افزایش بیش از دوبرابری مسافتی که خودروهای برقی در حال حاضر [با هر بار شارژ] طی می‌کنند، احتمالا می‌تواند اضطراب محدوده [رانندگان] را رفع کند. 

دیگر خبرها

  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند